Tegneserier

Nordmenn elsker tegneserier. Faktisk er vi kun slått av Japan som det mest tegneserielesende landet i verden! Tegneserier er et fargerikt og humoristisk avbrekk både i papiraviser og på nettet. Seriene gleder og av og til provoserer – men helt sikkert er det at leseren blir berørt på en aller annen måte. Bulls har tegneserier for alle målgrupper, og vi representerer bl.a. King Features og Disney i Norge. Vi tilbyr også gode norske serier som: Bestis, Kollektivet og Nemi. Vi hjelper deg gjerne med å foreslå en serie som passer for ditt produkt.

Alle våre tegneserier kan også publiseres på nett. Vi tilbyr en egen publiseringsløsning for dette. Alt du trenger å gjøre er å lime inn et lite script på siden din, og seriene oppdateres så automatisk hver dag. Du bestemmer hvor mange serier du ønsker å publisere.

Arctic Circle

Arctic Circle

Arctic Circle er en oppfinnsom og morsom serie om hvordan de tre immigrantene, til tross for at de har reist rundt halve jorda, ikke fikser hverdagen noe særlig bedre på Nordpolen enn i Antarktis.

bestis - tegneserie - header

Bestis

Bestis er en serie om to barndomsvenner som fortsetter å henge til tross for flere belastende episoder med illojal oppførsel. Hvor går egentlig grensene for date-sabotasje, skremming eller å poste stygge bilder av sin bestevenn i sosiale medier?

Billy

Billy

Billy har i dag millioner av lesere, i mer enn 1800 aviser over hele verden. Billy er en humoristisk serie med en enestående gjennomslagskraft, til tross for sitt begrensete univers og snevre temavariasjoner.

Bizarro

Bizarro

Tegneren Dan Piraro har bare ett motto: Jo sykere jo bedre. Han elsker å gjøre narr av det som er sprøtt og annerledes. Humoren er lett å skjønne, siden Piraro alltid går rett på sak. Serien syndikeres til over 200 aviser i USA, Canada, Asia og Europa.

Blondie

Blondie

Blondie er basert på hverdagens trivialiteter. Postbudet, naboene, jobb og familieliv er viktige ingredienser i serien, og de fleste kjenner seg igjen i de forskjellige situasjoner som oppstår. Dette er noe av bakgrunnen for Blondie’s sterke posisjon i seriemarkedet.

Carpe Diem

Carpe Diem

Carpe Diem er en latterlig svensk stripe-serie i beste Larson-stil. Det er ingen faste hovedpersoner i serien kun en uendelig serie absurde påfunn av den svenske serieskaperen Niklas Eriksson.

Donald Duck

Donald Duck

Verdens mest berømte and heter Donald Duck, og vraltet første gang inn på scenen hos Disney i 1934. Den kom inn i bildet noen år etter Mikke Mus, men ble om mulig en enda større suksess.

Ernie

Ernie

I trettiårsalderen sa han altså opp jobben som atomfysiker og bestemte seg for å bli tegner, til tross for at han knapt hadde tegnet en strek tidligere i livet. Ernie – blandt de mest populære – og mest kontroversielle seriene

Fantomet

Fantomet

I over 60 år har han underholdt og fengslet mennesker over hele verden. Når Lee Falk skapte Fantomet i 1936 kunne han knappt ane hvilken interesse serien skulle få. Legenden Fantomet har rundt 100 millioner lesere i over 60 forskjellige land.

Hårek

Hårek

Han er Hårek den hardbalne, verdens mest populære viking. Skapt i 1973 av Dick Browne, og er nå i hendene på hans sønn Chris. Den folkekjære vikingen har fått lojale lesere i nesten 2000 aviser, og hver dag leser millioner av trofaste fans om hans eventyr.

Helge

Helge

Helge er en elg. Han er ofte nedfor og trist om høsten. Det er jo da jaktsesongen begynner. Den eneste fordelen når man depper, er at man synker sammen og blir vanskeligere å treffe.

Tegneserien Kollektivet

Kollektivet

Kollektivet handler om en gruppe svært ulike venner, og folkene rundt dem, som prøver å takle livets og samfunnets utfordringer på sine egne latterlige, og til dels grovkornede måter.

Nemi

Nemi

Dette er en suksess uten sidestykke i den moderne tegneseriehistorien. I et land hvor goth-rockere ikke gjorde så mye vesen av seg har Nemi blitt en frontfigur, og har havnet på lister over de 100 viktigste nordmenn gjennom historien.

mutts - pels og poter - produkt

Pels og poter

Kan en hund og en katt være bestevenner, og utforske verden sammen? I Pels & poter er dette fullt mulig. Amerikanske Patrick McDonnel har skapt en varm og humoristisk tegneserie som har blitt en suksess verden over.

sprøstrekt

Sprøstrekt

Den australske serieskaperen Tony Lopes har opplevd stor suksess med sin tegneserie Insanity Streak (Sprøstrekt). Hans motto er: Få folk til å le, først og fremst! Den har fått sine tilhengere i mange land.

tundra

Tundra

Tundra tar et skjevt blikk på naturen og alle dens snodige innbyggere. Fra haikere, jegere og campingbiler til snakkende snømenn og ville dyr. Liker du friluftsliv, vil du elske Tundra!

Jeremy Zits

Zits

Tegneseriens hovedfigur, Jeremy, er 15 år gammel med hormonene rasende gjennom kroppen og foreldre som blir stadig dummere for hvert minutt. Zits gir en smertefyllt påminnelse om hva tenårene innebærer.

Skroll til toppen