Bulls har levert kvalitetsinnhold til norske aviser siden 1929. Vi produserer og distribuerer innhold og materiale for de fleste publikasjoner. Vi samarbeider med opphavsmenn og rettighetshavere både i Norge og utenfor landets grenser. Med kontorer i bl.a. Sverige og Tyskland og med rettigheter fra hele verden kan Bulls tilby deg redaksjonelt materiale av høy kvalitet. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om våre produkter og rettigheter.

horoskop - materiale

Horoskop

Bulls leverer horoskop for både daglig og ukentlig publisering. Hvis du ønsker å publisere horoskop, ta kontakt med Bulls og vi kan sende deg en prøve.

juniorsudoku

Materiale for barn

Fang morgendagens lesere allerede i dag! Bulls tilbyr morsomme aktiviteter og kryssord for barn, som passer godt sammen med våre tegneserier for de yngre leserne.

Nyhetsgrafikk - materiale

Nyhetsgrafikk

Daglig produseres visuell spennende grafikk som illustrerer de viktigste nyhetssakene i verden. Grafikken havner i vårt søkbare nettarkiv, som inneholder ca 20 000 grafer innenfor emner som politikk, helse, medisin, sport m.m.

quiz 20 spørsmål - materiale

20 spørsmål

En fast spalte med spørsmål/quiz med middels vanskelighetsgrad. Spørsmålene er beregnet på voksne og kan publiseres daglig eller ukentlig – og også på nett. Det følger også med et bilde til hver oppgave, som har tilknytning til ett av spørsmålene.

Rull til toppen