Annet materiale

Bulls har levert kvalitetsinnhold til norske aviser siden 1929. Vi produserer og distribuerer innhold og materiale for de fleste publikasjoner. Vi samarbeider med opphavsmenn og rettighetshavere både i Norge og utenfor landets grenser. Med kontorer i bl.a. Sverige og Tyskland og med rettigheter fra hele verden kan Bulls tilby deg redaksjonelt materiale av høy kvalitet. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om våre produkter og rettigheter.

Horoskop

Bulls leverer horoskop for både daglig og ukentlig publisering. Hvis du ønsker å publisere horoskop, ta kontakt med Bulls og vi kan sende deg en prøve.

horoskop - materiale
juniorsudoku og barnemateriell

Materiale for barn

Fang morgendagens lesere allerede i dag! Bulls tilbyr morsomme aktiviteter og kryssord for barn, som passer godt sammen med våre tegneserier for de yngre leserne.

Nyhetsgrafikk

Daglig produseres visuell spennende grafikk som illustrerer de viktigste nyhetssakene i verden. Grafikken havner i vårt søkbare nettarkiv, som inneholder ca 20 000 grafer innenfor emner som politikk, helse, medisin, sport m.m.

Nyhetsgrafikk - materiale
quiz 20 spørsmål - materiale

20 spørsmål

En fast spalte med spørsmål/quiz med middels vanskelighetsgrad. Spørsmålene er beregnet på voksne og kan publiseres daglig eller ukentlig – og også på nett. Det følger også med et bilde til hver oppgave, som har tilknytning til ett av spørsmålene.

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder

T 22 98 26 65 | M 922 53 303

E-post

Preben Jensen 

Markedssjef

T 22 98 26 66 | M 913 25 754

E-post

Skroll til toppen