Innhold til nettutgaven

Ser du etter unikt innhold til nett?

Allerede i 2010 var vi den første som kunne tilby digitalt kryssord, nå er Bulls først i Norden med en digital spill- og kryssordportal.

Vårt tilbud inkluderer unikt digitalt innhold som er klart til å publiseres på nett – oppgaver, spill og tjenester som er eksklusive for deg og som er tilpasset for å integreres med ditt innhold og din merkevare.

Hos Bulls finner du sterke produkter, som folk identifiserer seg med, som gjør at leserne kobler seg til dine sider – dag etter dag. Alle våre spill og oppgaver er tilgjengelig i responsiv design, så de vises like bra på desktop som på små smarttelefoner. 

kryssord digitalt nett

Kryssord til nett

Endelig et kryssord som fungerer bra på mobile enheter. Bulls tilbyr digitale kryssord som kan brukes på avisenes nettsider. Kryssordet oppdateres daglig med nye brett.

oppgaver og spill til nett

Oppgaver og spill

Bulls tilbyr hjernetrim for digital publisering. Oppgavene er av høyeste kvalitet, og passer for alle aldre. Det er viktig å gi den øverste delen av kroppen noen utfordringer fra tid til annen. Vi har alle typer rebuser, nøtter og hodebry-oppgaver.

Portalen fra Bulls til nett

Portalen

Portalen er en digital spill- og kryssordløsning for avisenes nettsider. I Portalen samler vi alle spill og oppgaver du ønsker, slik at brukerne kan finne all sin underholdning på en og samme side.

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder
T 22 98 26 65 | M 922 53 303
E-post

Preben Jensen

Markedssjef
T 22 98 26 66 | M 913 25 754
E-post


Skroll til toppen