Kort om Bulls

Bulls er et frittstående, nordisk mediebyrå. Vi retter oss mot dags- og ukepresse, forlagshus, reklamebyråer og produserende bedrifter av alle typer virksomheter innen digital publisering.

Bulls sitt tilbud inkluderer syndikering av kryssord, hjernetrim, tegneserier og mer.
Vi leverer redaksjonelle, grafiske og trykte tjenester og håndterer publiseringsrettigheter.
Vi skreddersyr innhold og redaksjonelle løsninger for våre kunder. Vi finner det beste innholdet og sørger for at det blir publisert over hele verden.

Vi arbeider på tolv europeiske markeder, ut fra ulike kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland.

Bulls har lenge vært en av Norges største leverandører av kryssord og tegneserier. Det finnes sannsynligvis ikke en eneste kryssordløser – og definitivt ingen serieleser – som ikke har støtt på innhold som er merket ©Bulls. Et stort utvalg av produktene vi tilbyr er også tilgjengelig for publisering på nett.

Bulls produserer også bøker, magasiner og ferdige featuresider innen aktuelle emner. Blant kundene er norsk dagspresse, forlag og magasiner. Sammen med våre formgivere, fotografer, illustratører, korrekturlesere, skribenter og mediehus fra hele verden leverer Bulls redaksjon et variert utvalg av materiell.

Vi har nettverket, erfaringen og kompetansen for å styrke din merkevare. Vi svarer gjerne på dine spørsmål rundt representasjon på det norske markedet. Kontakt oss for mer informasjon om våre produkter og rettigheter.

Skroll til toppen