Tegneren av Bizarro – Dan Piraro har bare ett motto: Jo sykere jo bedre. Han elsker å gjøre narr av det som er sprøtt og annerledes. Humoren er lett å skjønne, siden Piraro alltid går rett på sak.

Kaniner, fyrverkeri, fugler som flyr opp ned og bitte små romskip – dette er ting du må forvente å finne plassert rundt omkring i Dan Piraros geniale tegneserie!

Dan Piraro er satirisk og overdrivende i sin serie. Han henter oftest handlingen fra hverdagslivet. Selv om de ulike situasjonenene er surrealistiske, kan leseren lett kjenne seg igjen.

Tegneserien Bizarro ble første gang publisert i 1985, og syndikeres til over 350 aviser i USA, Canada, Asia og Europa. Tre år på rad, 2000, 2001 og 2002 ble Piraro tildelt The National Cartoonists Society sin pris for “Best Newspaper Cartoon Panel”.

Piraro har gitt ut rundt 18 eller 20 bøker med tegneserier, kunst og humor. Når han ikke unnlater å huske det nøyaktige antallet bøker han har utgitt, maler han, komponerer og fremfører musikk, gjør stand-up-komedie og roper på idioter på TV-en. I 2014 ble Piraro vert og forteller for det dyreste reality-showet på TV. Showet ble forferdelig og med rette avbrutt etter bare tre måneder. Kilder nær TV-selskapet forsikret Piraro at det ikke var hans feil. (Uansett. Han kan ikke tåle reality-TV, uansett.)

© Dan Piraro. Distributed by King Features Syndicate

Eksempler på Bizarro

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder
T 22 98 26 65 | M 922 53 303
E-post

Preben Jensen

Markedssjef
T 22 98 26 66 | M 913 25 754
E-post


Skroll til toppen