Arctic Circle

Arctic Circle

Arctic Circle er en tegneserierstripe om tre pingviner som emigrerer fra Antarktis til Nordpolen.

Arctic Circle er en oppfinnsom og morsom serie om hvordan de tre immigrantene, til tross for at de har reist rundt halve jorda, ikke fikser hverdagen noe særlig bedre på Nordpolen enn i Antarktis.

Serien dreier seg om vennskapet mellom de tre karismatiske pingvinene Oscar, Ed og Gordo, som flytter til Nordpolen for å slippe unna feilene de har gjort i Antarktis. Andre figurer som opptrer i serien er bl.a. den kyniske, aldrende isbjørnen, det lettlurte lemenet, den intellektuelle kaninen og den hensynsløse ternen.

Tegneren bak Artic Circle

Alex Hallatt er født og oppvokst i West Country i England. Hun flyttet deretter til New Zealand, hvor hun møtte partneren sin, Duncan. De tilbrakte noen år i Australia, England og Spania før de kom tilbake til New Zealand.

Alex ble en profesjonell tegneserieskaper i 1999 med en jobb i en lokal avis i Brighton, Storbritannia. Tegneserien hennes, Arctic Circle, ble plukket opp av av King Features i 2007. Hun lager også tegninger for barnemagasiner og bøker. Du kan se mer av Alexs arbeid på alexhallatt.com

Ønsker du å bruke denne serien i din publikasjon. Ta kontakt med oss for et uforpliktende prisforslag.

© King Features Syndicate/distr. Bulls

Eksempler på serien

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder
T 22 98 26 65 | M 922 53 303
E-post

Preben Jensen

Markedssjef
T 22 98 26 66 | M 913 25 754
E-post


Skroll til toppen