Kryssord

Endelig et kryssord som fungerer bra på mobile enheter. Bulls tilbyr digitale kryssord og sudokuoppgaver som kan brukes på avisenes nettsider. De fungerer også utmerket på mobiltelefoner.

Designet på kryssordet endres automatisk avhengig av hvilken enhet det spilles på. Om man løser kryssordet på en desktop eller tablet vises sidemenyer med ordhintene. Om det brukes på en håndholdt enhet som f.eks, en iPhone vil menyene vises for hvert enkelt ord som velges på brettet.

Kryssordet oppdateres daglig med nye brett. Alt du trenger å gjøre er å lime inn en iFrame på siden du ønsker kryssordet, så går resten av seg selv.

Vi kan levere kryssordet i alle størrelser. Fra 4×4 til 25×25 ruter, men vær oppmerksom på at lesbarheten på mobile enheter vil bli dårligere jo større kryssordet er. For best mulig opplevelse på mobil anbefaler vi en størrelse på mellom 6×6 og 11×11.

Nettbaserte kryssord har kommet for å bli, ingen tvil om det. Men som på print, er det ikke alltid kompatibelt med en travel livsstil. Interaktive kryssord lar leserne dine løse oppgavene på alle enhetene sine uavhengig av tid og sted.

Les hvordan New York Times øker antall abonnenter ved å tilby digitale kryssord til sine lesere.

Digitalt kryssord

Digitalt kryssord

Kryssordet er i kategorien middels vanskelig, og passer for publisering i en en-spalter. Kryssordet kan kjøpes i pakker, eller som abonnement.

Digitalt lunchkryssord

Digitalt Lunchkryssord

Bulls er først i Norge til å tilby et digitalt lunchkryssord av typen “Clues-in-squares” (Nøkkelord i rutene) til norske aviser. Dette er den vanligste kryssordtypen i Norge.

Digitalt minikryssord

Digitalt Minikryssord

Bulls tilbyr et digitalt minikryssord, som oppdateres daglig med nye brett. Alt du trenger å gjøre er å lime inn en iFrame på siden du ønsker kryssordet, så går resten av seg selv.

Skroll til toppen