Print og redaksjonelt

Fyll dine sider med våre publiseringsklare innholdsløsninger for print

Vi presenterer rettigheter fra noen av verdens mest kjente leverandører. Dette materialet blir komplettert av lokale produsenter fra Nord-Europa. Vårt mål er å samle det beste fra hvert marked under et felles tak. Vi søker hele tiden etter nytt og spennende materiale av høy kvalitet til bruk for print i papiravisen.

Bulls har tegneserier for alle målgrupper. Vi tilbyr også mange norske serier som: Bestis, Kollektivet og Nemi. Vi hjelper gjerne med å foreslå en serie som passer for ditt produkt.

Vi har også et stort utvalg av kryssord, sudoku og hjernetrim. Samt at vi tilbyr ferdige helsider, TV-sider og værmelding. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne oppgavestoff som passer i din publikasjon.

Kryssord

Kryssord

Vi leverer kryssord i alle varianter og størrelser for daglig eller ukentlig publisering. Alt fra små enspalters minikryssord til helsides kryssord.

værmelding

Værmelding til print

Bulls er stolte av å kunne tilby avisene en værtjeneste til papirutgaven. Dataene i værtjenesten leveres av Meterologisk institutt.

Nemi - tegneserie

Tegneserier

Bulls har tegneserier for alle målgrupper. Vi tilbyr også mange norske serier. Vi hjelper gjerne med å foreslå en serie som passer for ditt produkt.

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder
T 22 98 26 65 | M 922 53 303
E-post

Preben Jensen

Markedssjef
T 22 98 26 66 | M 913 25 754
E-post


Skroll til toppen