Fyll dine sider med våre publiseringsklare innholdsløsninger for print

Vi presenterer rettigheter fra noen av verdens mest kjente leverandører. Dette materialet blir komplettert av lokale produsenter fra Nord-Europa. Vårt mål er å samle det beste fra hvert marked under et felles tak. Vi søker hele tiden etter nytt og spennende materiale av høy kvalitet til bruk for print i papiravisen.

Bulls har tegneserier for alle målgrupper. Vi tilbyr også mange norske serier som: Bestis, Kollektivet og Nemi. Vi hjelper gjerne med å foreslå en serie som passer for ditt produkt.

Vi har også et stort utvalg av kryssord, sudoku og hjernetrim. Samt at vi tilbyr ferdige helsider, TV-sider og værmelding. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne oppgavestoff som passer i din publikasjon.

Kryssord

Kryssord

Vi leverer kryssord i alle varianter og størrelser for daglig eller ukentlig publisering. Alt fra små enspalters minikryssord til helsides kryssord.

værmelding

Værmelding til print

Bulls er stolte av å kunne tilby avisene en værtjeneste til papirutgaven. Dataene i værtjenesten leveres av Meterologisk institutt.

Nemi - tegneserie

Tegneserier

Bulls har tegneserier for alle målgrupper. Vi tilbyr også mange norske serier. Vi hjelper gjerne med å foreslå en serie som passer for ditt produkt.

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder
T 22 98 26 65 | M 922 53 303
E-post

Preben Jensen

Markedssjef
T 22 98 26 66 | M 913 25 754
E-post


Skroll til toppen