Licensing

Rights & Brands

Rights & Brands er det fremste lisensbyrået for merkevarer og licensing i Skandinavia. Selskapet samler merkevarer for å øke gjenkjennelsesfaktoren, styrke posisjoneringen og forbedre salget. Med et globalt nettverk av underbyråer og over 750 kunder over hele verden, har R&B lang erfaring med merkeutvidelse og lisensstrategier. Kontakt oss i dag så oppretter vi et konsept som passer ditt spesielle merke.

Rights & Brands håndterer hele avtaleprosessen og har den nødvendige juridiske kompetansen. De hjelper deg med å nå ut til nye markeder og kunder. Markedsavdelingen jobber hele tiden for å finne synergier mellom lisenstakere og dermed oppnå større synlighet hos forbrukeren. Rights & Brands støtter også opp og hjelper deg med din markedsføring gjennom sosiale medier og ved å være til stede på messer med dine produkter, varemerker og tjenester.

Rights & Brands har nettverket, erfaring og kompetansen for å styrke din merkevare. De her et kompetent team med plassering i Stockholm, og svarer gjerne på dine spørsmål rundt lisensiering eller representasjon på det norske markedet.

Skroll til toppen