Hjernetrim

Bulls tilbyr hjernetrim for digital publisering. Oppgavene er av høyeste kvalitet, og passer for alle aldre. Det er viktig å gi den øverste delen av kroppen noen utfordringer fra tid til annen. Vi har alle typer rebuser, nøtter og hodebry-oppgaver. Oppgavene kan publiseres enkeltvis eller kan leveres som en pakke i Portalen vi tilbyr. Alle spill, oppgaver og nøtter vi tilbyr er i responsiv design, slik at de fungerer like bra på desktop som på små smarttelefoner. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne oppgavestoff som passer i din publikasjon.

15-spillet

15-spillet

Bruk det tomme kvadratet i 15-spillet til å ordne brikkene. Fullfør bildet eller ordne brikkene i numerisk rekkefølge. Prøv å gjøre ferdig spillet så raskt som mulig. Spillet starter når du flytter den første brikken.

Digital sudoku

Digital sudoku

Helt siden gjennombruddet har sudoku vært det mest populære spillet innen logiske pusleoppgaver. Bulls tilbyr kryssord og digital sudoku som kan brukes på avisenes nettsider.

Finn feilene

Finn feilene

To helt like bilder eller… Om du kikker litt nøye på disse to bildene, vil du nok oppdage at de ikke er helt like. Klarer du å finne alle feilene? Finn feilene og klikk på dem. Du får poeng for hver feil du finner.

k-doku oppgave bulls

K-doku

K-doku er en variant av sudoku som har en ekstra dimensjon der du ved hjelp av de fire matematiske metoder også må plassere riktige tall i de markerte områdene. Når spillet er fullført, kan du utfordre en venn.

memo

Memo

Memo er et klassisk minnespill. Finn de matchende bildene så raskt som mulig. Klikk på kortene for å avsløre bildene. Antall ganger et bilde vises ser du både som et ikon i bildet og som et nummer ved siden av brettet.

Ordjakten

Ordjakten

Ordjakten er et morsomt og vanedannende spill, som er optimalisert for bruk på mobile enheter. Spillet tilpasses automatisk til skjermstørrelsen du bruker. Det genereres automatisk nye spill hver dag.

ordvri wordle

Ordlek

Ordlek er en variant av det amerikanske spillet Wordle – et ordspill på nett som har rukket å få millioner av spillere. Ordlek kan integreres individuelt eller legges til i din portal.

Puslespill

Puslespill

Ved å klikke på en av brikkene og deretter en annet, bytter brikkene plass. Forsøk å plassere brikkene slik at de fullfører hele bildet. Fullfør puslespillet så raskt som mulig. Spillet starter når du flytter den første brikken.

Skroll til toppen