Bulls tilbyr komplette radio og TV-sider til din avis. Det er du som kunde som tjener på at det er flere aktører på markedet, og vi kan garantere meget konkurransedyktige priser. Sidene leveres trykkferdig i PDF-format og alltid i god tid før avisens deadline.

TV-sidene kan leveres både til aviser som kommer ut daglig og til aviser som kommer ut EN gang per uke. Og selvsagt til alle som har utgivelsesfrekvens et sted i mellom. Du velger om du vil ha oppsettet på en enkelt side eller en dobbeltside for mer fyldig informasjon. Til aviser som ønsker å bruke mindre plass på TV-sider kan vi også levere en halv tabloidside.

Sidene leveres med utvalgte programmer og bilder. Se eksempler under, og kan lastes ned fra din FTP-mappe. Vi sender deg brukernavn og passord. Om du også ønsker å motta sidene via e-post, så fikser vi det også.

Det har i årevis kun vært én aktør som har levert tv-sider til norske aviser og magasiner. Nå er det to. Vi leverer tv-sider hver eneste dag til både Norges største aviser og mindre lokalaviser. Noen av våre kunder: VG, Aftenposten, BT, Fædrelandsvennen, Adresseavisen, Aftenposten, Harstad Tidende, Grannar, Vestnesavisa m.m.

Ta kontakt med oss for å få en god løsning og et uforpliktende prisforslag.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Rull til toppen