Bulls kan levere ferdige sider til din avis med det det innholdet du ønsker. Det kan være sider med tegneserier, hjernetrim, kryssord – eller en blanding.

Ved å legge til kryssord til innholdsmiksen din, vil det forlenge tiden leserne bruker på avisen. Oppgaver som kryssord og sudoko er populære lojalitetsdrivere.

Sidene leveres som ferdige PDF-filer, som enkelt kan importeres inn på siden. Bulls leverer ferdige sider til ca 20 dagsaviser i dag. Tilbakemeldingen vi får er at de sparer mye tid på desken. Tid som tidligere ble brukt til å importere enkeltfiler ordnes nå med kun en enkelt fil. Vi sørger for at filene er datomerket, og at de leveres i god tid.

Avisen står fritt til å bestemme innholdet på siden. Vi kan også levere moduler som ikke fyller en helside. Om du f.eks. ønsker en fire-spalter, med plass til kolofonen på siden, eller en halvside? Så fikser vi selvsagt det også.

Vi kan i tillegg levere pakker med ferdigsider med underholdning og hjernetrim. Dersom du f.eks. trenger litt ekstra å tilby leserne til ulike årstider. Ferdigsider til sommeren er f.eks. et populært tilbud.

Ta en titt på eksemplene under. Kontakt oss om innholdet du ønsker, så setter vi opp et uforpliktende forslag til deg.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Rull til toppen