Hjernetrim

Stadig flere har blitt oppmerksom på betydningen av å holde kroppen i form gjennom fysisk aktivitet. Og selvsagt skal vi trene kroppen for å holde oss spreke og friske, men det er også viktig å gi den øverste delen av kroppen noen utfordringer fra tid til annen. Bulls kan tilby deg og dine lesere en skikkelig hjernetrim uten sjenerende svettelukt, men med god effekt under hårrøttene. Vi har alle typer rebuser, nøtter og hodebry-oppgaver. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne oppgavestoff som passer i din publikasjon. Bulls leverer hjernetrim både til print og nettbruk.

Futoshiki

Futoshiki

Målet er å plassere tallene fra 1 til 7 i alle rader og kolonner. Noen tall er allerede fylt inn. Større enn / mindre enn tegnene (>2, og 1<7. Disse reglene må respekteres når rutenettet skal fylles ut.

Fyrtårnet - hjernetrim - Bulls

Fyrtårnet

De svarte rutene er fyrtårn. Tallet viser antall skip som er lyst opp av fyret. Et skip er opplyst hvis det er i samme rad eller kolonne som fyret, også bak andre skip eller fyr. Hvert skip er opplyst av minst ett fyrtårn. Ingen skip berører andre skip eller fyr.

Fire på rad - Hjernetrim - Bulls

Ingen fire på rad

Ingen fire på rad er en liten hjernetrim som passer for folk i alle aldre. Mange vil nok også kjenne igjen oppgavene fra den tradisjonell klassikeren hvor spillerne slipper brikkene ned i displayet og det er om å gjøre å være den første som får fire brikker på rad.

Kakuro

Kakuro

Kakuro var lenge det mest populære logikkspillet i Japan, før sudoku. I oppgavene utvikler spilleren sin evne til å løse logiske problemer. Man kan bruke tallene fra 1 til 9, men det er ikke lov å bruke samme tallet flere ganger i en sum.

Kryss og tvers - finn ordene - hjernetrim

Kryss og tvers

Kan du finne alle ordene som er listet opp nedenfor i diagrammet? Ordene kan stå vannrett, loddrett eller diagonalt, og kan også være skrevet baklengs. Oppgavene kan publiseres på en 2-spalter eller 3-spalter.

Langtur - hjernetrim

Langtur

Rutenettet av prikker skal være forbundet i en lang sammenhengende sløyfe. Alle prikkene skal inngå i sløyfen, og strekene kan ikke krysse hverandre. For at du skal komme i gang med oppgaven, er noen av punktene allerede forbundet.

Nierord

Nierord

Nierord er en hjernetrim for daglig eller ukentlig publisering. Her skal du finne og markere alle ordene som er skjult inne i de ni boksene. Ønsker du et uforpliktende prisforslag for publisering av disse oppgavene i din publikasjon?

Ordsuppe

Ordsuppe

Dette er en underholdende oppgave der man skal finne frem til ord som er skjult i et diagram omgitt av lett forvirrende bokstavkombinasjoner. Her skal du finne og markere alle ordene som er skjult inne i rutenettet.

Prikk til prikk - hjernetrim - Bulls

Prikk til prikk

Oppgaven går ut på å koble sammen hver hvit sirkel med en svart sirkel med en horisontal eller vertikal linje. Linjer har ikke lov til å krysse hverandre. Linjen mellom to sirkler kan ikke passere gjennom andre sirkler.

Rekuto - hjernetrim - Bulls

Rekuto

Rekuto spilles på et firkantet rutenett. Målet er å dele rutenettet i rektangulære og firkantede deler slik at hvert del inneholder nøyaktig ett tall, og dette tallet representerer summen av rektangelets bredde og høyde.

hjernetrim streken

Streken

Tallet i den svarte ruten viser antall streker som er koblet til denne ruten. Oppgaven går ut på å plassere horisontale eller vertikale streker i de de hvite rutene, som samsvarer med tallet. Alle de hvite rutene må fylles med en strek.

Hjernetrim - Talljakten

Talljakten

Målet er å tegne like mange linjer i rutenettet som den inneholder ruter med tallet 1. Linjen starter i ruten med tallet 1 og går så i rekkefølge til høyeste tall. Rutene besøkes kun en gang. Linjene kan ikke krysses, og kan bare gå horisontalt eller vertikalt.

Hjernetrim - ulike naboer

Ulike naboer

Ulike naboer er en hjernetrim for daglig eller ukentlig publisering. Målet med oppgaven er å plassere et tall fra 1 til 4 i hver enkelt blokk slik at ingen blokker som berører hverandre (også diagonalt) deler det samme tallet.

Yin og Yang - hjernetrim - bulls

Yin og Yang

Målet er å plassere en svart eller hvit sirkel i hver ledig rute på brettet slik at alle sirkler av samme farge er koblet til hverandre, vertikalt eller horisontalt. I tillegg kan ingen 2 x 2 gruppe av ruter inneholde sirkler av samme farge.

Skroll til toppen