Tjenester og publiseringsklare innholdsløsninger

Bulls tilbyr innhold og tjenester fra anerkjente internasjonale leverandører. Dette materialet blir komplettert av lokale produkter fra våre kontor i Stockholm, Købehavn, Helsinki og Frankfurt. Vårt mål er å samle det aller beste fra hvert marked under et felles tak. Vi søker hele tiden etter nytt og spennende materiale av høy kvalitet.

Bulls tilbyr og redaksjonelt innhold for alle målgrupper. Vi kan levere ferdige helsider og ferdige magasiner med innhold som passer for din målgruppe.

Vi har også et stort utvalg av kryssord, sudoku og hjernetrim og digitale tjenester. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne innhold som passer i din publikasjon.

gamification

Gamification

Bulls har en rekke produkter som er perfekte for gamification. Vi hjelper deg med å finne riktig produkt og vi tilpasser spillet til dine spesifikke behov og grafiske profil.

licencing

Licencing

Styrk din merkevare, styrk din posisjon og øk salget. Vi hjelper deg og din merkevare å lykkes! Rights & Brands er det fremste merkevare lisensbyrået i Skandinavia. Selskapet samler merkevarer for å øke gjenkjennelsesfaktoren, styrke posisjoneringen og forbedre salget.

Grafisk produksjon

Grafisk produksjon

Gode priser, høy kvalitet og verdifull kunnskap om nåværende medier er nøkkelord for en trykkjøper i dag. Bulls Graphics har alt det. Bulls Graphics samarbeider med trykkleverandører av forskjellige slag i flere land.

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder
T 22 98 26 65 | M 922 53 303
E-post

Preben Jensen

Markedssjef
T 22 98 26 66 | M 913 25 754
E-post


Skroll til toppen