Gode priser, høy kvalitet og verdifull kunnskap om nåværende medier er nøkkelord om du trenger grafisk produksjon i dag. Bulls Graphics har alt det. Bulls Graphics samarbeider med trykkleverandører av forskjellige slag i Litauen, Sverige og Tsjekkia. Følgelig kan vi gi produktet ditt den oppmerksomheten det fortjener, enten det dreier seg om hardt eller mykt omslag, lærebøker, flexoband eller barnebøker.

Bulls Graphics har vært aktiv i trykkeribransjen siden 1950-tallet, da de begynte å trykke telefonkataloger under navnet Bulls Tryckeri i Halmstad. På begynnelsen av 2000-tallet ble virksomheten omstrukturert og Bulls Graphics jobber nå mest med boktrykk samt nærliggende tjenester som bokbransjen i dag krever.

Enkel og sikker grafisk produksjon

Å bytte leverandør for Grafisk produksjon kan noen ganger føles usikkert, spesielt hvis den nye er utenfor Norge. Ikke bekymre deg. Bulls Graphics er lokalisert i Halmstad og har mange kunder i Norge.

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen

Vi passer på fortrykket selv – repro, layout, korrektur og prøveutskrift. Vi er stolte av å kunne tilby denne kompetansen og tjenesten. Hvis du trenger hjelp med tekstproduksjon, bilder og design, kan vi ordne det også. Ta kontakt med vår mann, James, som fikser det praktiske.

Flere fordeler

  • Vi leverer obligatoriske kopier til bibliotekene.
  • Vi hjelper deg med distribusjon og lagring.

Skroll til toppen