Tegneserier på nett

Tegneserier på nett

Ønsker du å publisere tegneserier på nett? Bulls har Norges største og beste utvalg av tegneserier, og disse kan selvsagt også publiseres på nettet. En av fordelene med nettpublisering er at du ikke møter de samme plassproblemene som kan oppstå i papirutgaven – så på nettet kan du publisere så mange serier du vil.

Vi har et smart verktøy for publisering av tegneserier på nett. Alt du trenger å gjøre er å lime inn en liten kodesnutt med en iframe. Da vil stripene automatisk oppdateres ved midnatt. Du trenger altså ikke å tenke på filer og oppdateringer. Det gjøres automatisk. Dine lesere kan også bla bakover i arkivet. Se eksempel under:

Alle striper vises i responsiv design, som gjør at de ser bra ut på alle plattformer. Bulls har tegneserier for alle målgrupper, og vi representerer bl.a. King Features og Disney i Norge. Vi tilbyr også mange norske serier som: BestisKollektivet og Nemi. Vi hjelper gjerne med å foreslå en serie som passer for din målgruppe.

Ønsker du å publisere flere serier, så anbefaler vi at du benytter vår portal. Vi kan da legge inn så mange serier du ønsker, og alt samles på ett sted. Seriene oppdateres automatisk hver dag. Ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud.

Skroll til toppen