Bestis er en tegneserie om Marthe og Kenneth, to barndomsvenner i 20-årene som fortsetter å henge til tross for flere belastende episoder med illojal oppførsel.

Bestis

Hvor går egentlig grensene for date-sabotasje, skremming eller å poste stygge bilder av sin bestevenn i sosiale medier? Og hvor mye privatliv kan man ha når man har kjent hverandre siden treårsaldern?

Bestis - tommel opp

Serien har gjenkjenningshumor med fokus på vennskap, hverdagseventyr og det spesielle, og iblant hensynsløse forhold man har til sin bestevenn. Serien passer alle som liker skarp humor og levende fargerike tegninger. Serien tegnes av trønderen Kenneth Larsen. Bulls leverer serien både på trøndersk og bokmål – du velger.

Bestis er en fargeglad tegneserie med fokus på vennskap, hverdagseventyr og det spesielle og ofte hensynsløse forhold man har til sin bestis.

Tegneserien debuterte i stripeformat i Pondus i 2016 og har nå fast plass i bladet. Bestis har også gjesteplass i den svenske utgaven av Pondus. 

Serien har også rundt 120 000 følgere på Instagram. Så om du ønsker daglige oppdateringer kan du følge den der. Eller du kan kontakte din lokale avisredaktør, og høre om de kan kjøre serien. Serien passer alle som liker skarp humor, trønderske ord og uttrykk og levende, fargerike tegninger.

© Kenneth Larsen /distr. Bulls

Eksempler på Bestis

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder
T 22 98 26 65 | M 922 53 303
E-post

Preben Jensen

Markedssjef
T 22 98 26 66 | M 913 25 754
E-post


Rull til toppen