Nå har Bulls lansert Portalen – en digital spill- og kryssordløsning for avisenes nettsider. I Portalen samler vi alle spill og oppgaver du ønsker, slik at leserne kan finne all sin underholdning på en og samme side.

Portaler med ulikt innhold er allerede publisert i Finland, Norge og Sverige. Eksempler på aviser som bruker tjenesten er Vasabladet og Österbottningen, Moss Avis, og nå sist i Hemmets Journal i Sverige.

Portalen – en fleksibel løsning

Bulls spillportal er en fleksibel løsning. Du velger hvilke oppgaver som skal inkluderes i portalen, og oppsettet kan tilpasses avisens grafiske profil med fonter og farger. I tillegg til spill kan du ha tegneserier, kryssord og forskjellige former for sudoku og hjernetrim. Du kan selvsagt også kalle den hva du vil – avisens underholdningsside, kaffepausen eller lignende – du bestemmer.

Oppgavene er klassiske og universelle og fungerer for alle aldersgrupper. Eksempler på spill du kan velge er: Memo, Puslespill og det klassiske 15-spillet. Det å tilby leserne en spillportal er en effektiv måte å holde de lengre inne på egne sider, samt en stor merverdi for betalende abonnenter. Det er også en glimrende mulighet for å rekruttere nye abonnenter.
Det kan i tillegg være et effektivt produkt for markedsføring, både for annonser og sponsorer. Leserne er ofte inne på portalen, og i lang tid, noe som bør være et meget godt argument for annonsører.

Highscore og utfordringer

Spillerne har ikke bare muligheten til å havne på topplister, de kan også utfordre vennene sine. På denne måten fører du også trafikk til nettstedet ditt og gir deg muligheten til å styrke forholdet til kundene. Ta kontakt med oss for mer informasjon, eller et uforpliktende prisforslag.

Test portalen

Vi har laget en liten demoside som viser hvordan portalen kan presenteres på din nettside.

Rull til toppen