mutts - pels og poter - produkt

Pels og poter

Kan en hund og en katt være bestevenner, og utforske verden sammen? I Pels og poter er dette fullt mulig. Amerikanske Patrick McDonnel har skapt en varm og humoristisk tegneserie som har blitt en suksess verden over.

Det uvanlige paret er usedvanlig nysgjerrige på verden rundt seg, som skildres fra en firebent tilværelse. Figurene er basert på tegnerens egne kjæledyr, som har vært kjære medlemmer av familien.

Tegneserien ble skapt i 1994. Siden det har serien vært en stor suksess i hele verden og trykkes nå daglig i over 700 aviser i 20 land. Over 90 millioner mennesker leser serien daglig.

Priser til Pels og poter

Patrick McDonnell har fått flere priser for serien, bl.a. tegneserieverdenens Oscar, National Cartoonists Societys høyeste utmerkelse The Reuben Award for “Outstanding Cartoonist of the Year”, fire Harveypriser for “beste tegneseriestripe”, Tysklands Max og Moritz-pris for “beste internasjonale tegneseriestripe” og det svenske serieakademiets Adamsonstatuett.

Tegneren er også opptatt av miljøet og har fått flere priser fra forskjellige dyrevernsorganisasjoner.

Ønsker du å bruke denne stripen i din avis? Ta kontakt med oss for et uforpliktende prisforslag.

“En av tidenes beste tegneseriestriper”

Charles Schultz, skaperen av Knøttene

“Takk og pris for Pels og poter!”

Glen David Gold, Los Angeles Times litteraturkritiker

“Patrick McDonnels Pels og poter er i klasse med Knøttene, Pogo, Krazy Kat og Tommy og Tigern – tegneserier som er intelligente, morsomme og tegnet med dyktighet og varme”

Matt Groening, skaperen av The Simpsons

© King Features Syndicate/distr. Bulls

Eksempler på serien

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder
T 22 98 26 65 | M 922 53 303
E-post

Preben Jensen

Markedssjef
T 22 98 26 66 | M 913 25 754
E-post


Skroll til toppen