Bulls er stolte av å kunne tilby avisene værmelding til papirutgaven. Dataene i værtjenesten leveres av Meterologisk institutt.

Det daglige været består av ulike produktmoduler, som settes sammen til unike grafiske layouter. Vi utarbeider designet på din værmelding slik at det passer med avisens grafiske profil.

Vi presenterer prognosene i en smakfull og lettlest grafisk form. Dette betyr ikke at avisleserne kan regne med bedre vær i fremtiden, men de får i alle fall sjansen til å vite om det på forhånd. Det daglige været består av ulike produktmoduler, som settes sammen til unike grafiske layouter. Værgrafikken for papiraviser er bygget opp av moduler, slik at de minste avisene kan få været for sitt distrikt, mens større riksaviser kan ha været for hele landet, samt data fra Europa og resten av verden. Vi leverer også værgrafikk på nynorsk.

Vi kan også sette av en plass til en annonse i grafikken, slik at du kan få en lokal annonsør som sponser værkartet. Dette har tidligere vist seg å betale for hele tjenesten – samt litt til.

Bulls har over 20 aviskunder i Norge, og dersom det skulle være av interesse kan vi tilby et uforpliktende design -og prisforslag. Vi står gjerne til tjeneste med ytterligere opplysninger. Ta kontakt.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Rull til toppen