Vi tilbyr ferdig e-bonussider med morsom hjernetrim for bruk i din e-avis-løsning.

I e-avisen har du ingen plassproblemer. Hvorfor ikke tilby dine faste abonnenter muligheten til å løse kryssord, sudoku og hjernetrim? Slik som leserne av papirutgaven har muligheten til.

Bulls har muligheter til å levere denne tjenesten. Enten via vårt samarbeid med Visiolink, hvor vi kan tilby at f.eks. det samme krysssordet som er i papiravisen også kan løses på skjerm. Eller via bonussider som gir en ekstra merverdi for allerede betalende abonnenter.

Når man klikker på oppgavene man ser på siden kommer leserne automatisk til en digital løsning for hjernetrim utviklet av Bulls. Avisen trenger ikke gjøre noen ting, kun implementere denne i sin egen e-avis løsning. Vi avtaler hvor ofte det skal oppdateres med nye oppgaver på forhånd. Vi kan levere både helsider, halvsider og mindre spalter – for daglig eller ukentlig publisering.

Fordelen med e-bonussider er at det vil øke bruken av din e-avis. Innhold som oppgaver, sudoku og kryssord ofte er vanedannende og godt likt av abonnentene. Samt at abonnentene dine får en tilleggsfunksjon som de vil sette stor pris på. Dette er et enkelt produkt for å bygge lojalitet til din avis og dine faste lesere. Samt for å markedsføre at flere bør lese e-avisen daglig. Ved å legge til kryssord til innholdsmiksen din, vil det forlenge tiden leserne dine tilbringer i e-avisen. Oppgaver som kryssord og sudoko er populære lojalitetsdrivere.

Hvorfor du bør ha kryssord i e-avisen? Les mer her:

Rull til toppen