Å publisere en quiz på avisens nettside kan gi flere fordeler, både for avisen selv og for leserne. Quizer er interaktive og engasjerende, noe som kan holde leserne lengre på nettsiden.

Øker Engasjementet

Quizer inviterer til aktiv deltakelse, noe som gjør leseropplevelsen mer engasjerende og minneverdig. Dette engasjementet kan motivere leserne til å besøke avisen oftere for å delta i nye quizer, noe som bidrar til å etablere en vane av regelmessige besøk. Dette bidrar til at leserne ser på avisen som en pålitelig kilde til underholdning og informasjon, og som en del av deres daglige rutine.

Faste lesere

Vi anbefaler å plassere quizen bak avisens betalingsmur, som en effektiv strategi for å skape en base av faste lesere. En nettbasert quiz kombinerer eksklusivitet med engasjement og oppmuntrer lesere til å investere i et abonnement for unikt innhold. Først og fremst skaper det en følelse av verdi; betalende abonnenter får tilgang til spesialtilpassede, interaktive quizer som ikke er tilgjengelige for ikke-abonnenter. Dette kan øke abonnentenes tilfredshet og lojalitet, da de regelmessig mottar friskt, engasjerende innhold som beriker deres leseopplevelse.

Ved å integrere quizer på sin nettside, kan aviser ikke bare øke engasjementet og interaktiviteten, men også fremme lojalitet og regelmessige besøk, noe som er essensielt for å bygge en sterk, engasjert leserbase.

Ta kontakt med oss for mer informasjon, eller et uforpliktende prisforslag.

Skroll til toppen