Digital sudoku

Digital sudoku

Helt siden gjennombruddet har sudoku vært det mest populære spillet innen logiske pusleoppgaver. Bulls tilbyr kryssord og digital sudoku som kan brukes på avisenes nettsider. De fungerer også utmerket på mobiltelefoner.

Alt du trenger å gjøre er å lime inn et lite script (iframe) på siden din. Du trenger dermed ikke tenke på filer og oppdateringer – alt går automatisk. Ønsker du egen design på spillet, så fikser vi det også. Vi kan f.eks, endre bakgrunner, fonter, farger o.s.v. Slik at de passer med avisens eksisterende design.

Digital sudoku kommer også med en arkivfunksjon, som gjør at brukerne kan løse brett fra flere dager bakover – dersom man har glemt det.

Når spillet er fullført, kan du utfordre en venn. Eller du kan registrere deg på highscore-listen. For høyest antall poeng, fullfør brettet så fort som mulig.

En av fordelene med digitale spill, er at det er mulig å få litt hjelp om du står fast. Så vi har lagt inn en hjelp-funksjon. For å bekrefte at du har skrevet inn riktig tall, kan du bruke menyen øverst. Du kan markere og sjekke et enkelt felt eller hele brettet.

Sudoku oppgavene tilbys i tre forskjellige vanskelighetsgrader. Spillet kan selvsagt inkluderes som et av spillene i Portalen vi tilbyr.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon, eller om du ønsker å teste spillet.

Eksempel på Digital sudoku

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder
T 22 98 26 65 | M 922 53 303
E-post

Preben Jensen

Markedssjef
T 22 98 26 66 | M 913 25 754
E-post


Skroll til toppen