ordvri wordle

Ordlek

Ordlek er en variant av det amerikanske spillet Wordle – et ordspill på nett som har rukket å få millioner av spillere på noen få måneder. Nå tilbyr Bulls Wordle på norsk.

Wordle på norsk

Spillet ble skapt av amerikaneren Josh Wardle. Opprinnelig lagde han spillet for kjæresten. Ideen var egentlig bare å lage et spill som de to kunne kose seg med. Siden ble det delt med familie og venner. Etter hvert som folk begynte å dele poengsummene sine i sosiale medier vokste populariteten raskt. Nå er det millioner av mennesker som bruker spillet hver deg.

Daglig spill

En gang om dagen legges det ut et nytt ord på fem bokstaver, og spillerne får seks forsøk på å gjette det. Har man en bokstav på rett sted lyser den opp i grønt, er det en bokstav som er med i ordet lyser den opp i gult, og er den ikke med lyser den opp i grått.

Det er kun ett tilgjengelig ord hver dag, som betyr at alle spillere forsøker å knekke den samme gåten hver dag. Deretter må du vente sammen med alle andre Ordlek-spillere på at det kommer et nytt ord rundt midnatt.

Ta kontakt med oss om du ønsker å benytte spillet på dine nettsider. Ordlek kan integreres individuelt eller legges til i din portal.

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder
T 22 98 26 65 | M 922 53 303
E-post

Preben Jensen

Markedssjef
T 22 98 26 66 | M 913 25 754
E-post


Skroll til toppen