15-spillet

15-spillet

15-spillet er et puslespill der du bare kan flytte brikkene til den tomme boksen.

Dette er et bildespill som er morsomt for folk i alle aldre. Bildene som dukker opp i spillet er spredd hulter til bulter, så formålet med spillet er å pusle seg fram til bildet blir korrekt.

Bruk det tomme kvadratet i 15-spillet til å ordne brikkene. Fullfør bildet eller ordne brikkene i numerisk rekkefølge. Prøv å gjøre ferdig spillet så raskt som mulig. Spillet starter når du flytter den første brikken.

Når spillet er fullført, kan du utfordre en venn. Spillet er et perfekt produkt å bruke i gamification med engasjerende elementer som highscore og funksjonen ved å utfordre en venn. 15-spillet er et av våre mest populære spill blant sluttbrukere som bruker spillet igjen og igjen. Ved å legge til oppgaver og spill til innholdsmiksen din, vil det forlenge tiden leserne dine tilbringer i nettutgaven. Oppgaver som dette er populære lojalitetsdrivere. Spillet kan selvsagt inkluderes som en av spillene i Portalen vi tilbyr.

Et enkelt og morsomt spill, som passer for alle. Spillet er i responsiv design, og fungerer like bra på desktop som på mobil. Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med oss.

Test 15-spillet

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder
T 22 98 26 65 | M 922 53 303
E-post

Preben Jensen

Markedssjef
T 22 98 26 66 | M 913 25 754
E-post


Skroll til toppen