Ordjakten

Ordjakten

Ordjakten er et morsomt og vanedannende spill, som er optimalisert for bruk på mobile enheter. Spillet tilpasses automatisk til skjermstørrelsen du bruker. Det genereres automatisk nye spill hver dag, så du trenger ikke tenke på filer og oppdateringer. Alt går av seg selv når spillet er montert på nettsiden din.

Dette er et populært og underholdende spill der man skal finne frem til ord som er “gjemt” i et diagram omgitt av lett forvirrende bokstavkombinasjoner. Ordene kan stå vannrett, loddrett eller diagonalt, og kan også stå skrevet baklengs. Alle ordene er oppgitt i en egen liste i spillet. Spillet er i responsiv design, og spesialtilpasset for å se bra ut på mobil.

Ordjakten kommer også med en arkivfunksjon, som gjør at brukerne kan løse brett fra flere dager bakover – dersom man har glemt det.

Når spillet er fullført, kan du utfordre en venn. Eller du kan registrere deg på highscore-listen. For høyest antall poeng, fullfør brettet så fort som mulig.

En av fordelene med digitale spill, er at det er mulig å få litt hjelp. Så vi har lagt inn en hint-funksjon. Men bruker du den, får du fratrekk i poengene.

Ordjakten leveres i størrelsen 9×9 for best mulig lesbarhet på mobile enheter. Spillet kan selvsagt inkluderes som et av spillene i Portalen vi tilbyr.

Eksempel på Ordjakten

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder
T 22 98 26 65 | M 922 53 303
E-post

Preben Jensen

Markedssjef
T 22 98 26 66 | M 913 25 754
E-post


Skroll til toppen