k-doku oppgave bulls

K-doku

K-doku er en variant av Sudoku som har en ekstra dimensjon der du ved hjelp av de fire matematiske metoder også må plassere riktige tall i de markerte områdene. Helt siden gjennombruddet har sudoku vært det mest populære spillet innen logiske pusleoppgaver. Bulls tilbyr sudoku i flere ulike varianter som kan brukes på avisenes nettsider. De fungerer også perfekt på mobiltelefoner.

Fyll feltene slik at hvert tall er representert en gang i hver rad og kolonne. Det første feltet i hvert område inneholder en målsum og en matematisk funksjon. Ved å kombinere alle tallene som er skrevet i et område og den matematiske funksjonen, skal du produsere den spesifiserte målsummen.

Alt du trenger å gjøre er å lime inn et lite script (iframe) på siden din. Du trenger dermed ikke tenke på filer og oppdateringer – alt går automatisk. Ønsker du egen design på spillet, så fikser vi det også. Vi kan f.eks, endre bakgrunner, fonter, farger o.s.v. Slik at de passer med avisens eksisterende design.

K-doku kommer også med en arkivfunksjon, som gjør at brukerne kan løse brett fra flere dager bakover – dersom man har glemt det.

Når spillet er fullført, kan du utfordre en venn. Eller du kan registrere deg på highscore-listen. For høyest antall poeng, fullfør brettet så fort som mulig.

En av fordelene med digitale spill, er at det er mulig å få litt hjelp om du står fast. Så vi har lagt inn en hjelp-funksjon. For å bekrefte at du har skrevet inn riktig tall, kan du bruke menyen øverst. Du kan markere og sjekke et enkelt felt eller hele brettet.

Spillet kan selvsagt inkluderes som et av spillene i Portalen vi tilbyr. Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon, eller om du ønsker å teste spillet.

Eksempel på K-doku

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder
T 22 98 26 65 | M 922 53 303
E-post

Preben Jensen

Markedssjef
T 22 98 26 66 | M 913 25 754
E-post


Skroll til toppen