Finn feilene

Finn feilene

To helt like bilder eller… For øyet ser de helt like ut, men ved nærmere ettersyn viser de seg å være ulike på flere punkter.

Om du kikker litt nøye på disse to bildene, vil du nok oppdage at de ikke er helt like. Klarer du å finne alle feilene? Finn feilene og klikk på dem. Du får poeng for hver feil du finner. Prøv å finne dem så raskt som mulig. Hvis du står fast, kan du velge å avsløre en feil, men da mister du poeng.

Når spillet er fullført, kan du utfordre en venn. Spillet er et perfekt produkt å bruke i gamification med engasjerende elementer som highscore og funksjonen ved å utfordre en venn. Finn feilene er et av våre mest populære spill blant sluttbrukere som bruker spillet igjen og igjen. Ved å legge til oppgaver og spill til innholdsmiksen din, vil det forlenge tiden leserne dine tilbringer i nettutgaven. Oppgaver som dette er populære lojalitetsdrivere. Spillet kan selvsagt inkluderes som en av spillene i Portalen vi tilbyr.

Finn feilene er et enkelt og morsomt spill, som passer for alle aldersgrupper. Spillet er i responsiv design, og fungerer like bra på desktop som på mobil. Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med oss.

Test Finn feilene

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder
T 22 98 26 65 | M 922 53 303
E-post

Preben Jensen

Markedssjef
T 22 98 26 66 | M 913 25 754
E-post


Skroll til toppen