Nyhetsgrafikk - materiale

Nyhetsgrafikk

Vi mener at en god nyhetsgrafikk, gir en ekstra dimensjon til viktige nyheter. Vi tilbyr våre kunder visuelle analyser av de viktigste hendelsene i verden når de trenger det. Hver uke legges nye grafer med norsk tekst ut på vårt søkbare nettarkiv.
Grafikken produseres av Tribune News Service – et internasjonalt multimedia-nyhetsbyrå. De er ledende når det gjelder å levere informativ nyhetsgrafikk til aviser og medier over hele verden. Daglig produseres visuell og spennende grafikk som illustrerer de viktigste nyhetssakene i verden.

Om grafikken

Grafikken dekker de fleste emner. I tilegg til den ordinære nyhetsgrafikken, som omhandler de viktigste hendelsene i verden. Alt for at leserne av din avis skal kunne forstå emner, som ofte kan være kompliserte, på en enklere måte.

Nettarkivet

Arkivet oppdateres ofte med aktuelle grafer, og inneholder også all grafikk som er oversatt til norsk de siste 15 årene. Totalt over 20 000 grafer innnfor emner som politikk, helse, medisin, sport og m.m. Ta kontakt for å få tilgang til arkivet. Grafikken produseres i Adobe Illustrator. Hvis dere ikke trenger å redigere i grafikken, så ligger all grafikken på nettarkivet i EPS-format, så den kan importeres direkte inn i ombrekkingsprogrammet ditt, uten at dere trenger å åpne den i andre programmer.

Relaterte innlegg

Skroll til toppen