juniorsudoku og barnemateriell

Barnemateriell

Fyll på med barnemateriell i avisen.
Fang morgendagens lesere allerede i dag!

Bulls tilbyr morsomme aktiviteter og kryssord for barn, som passer godt sammen med våre tegneseriestriper for de yngre leserne. Bulls tilbyr også ferdige helsider for barna med barnemateriell som kryssord, sudoku og innhold fra Disney m.m.

Disney-Mix

Disney-Mix kan f.eks plasseres sammen med søndags-tegneseriene, eller på en fast barneside i avisen. Disney-Mix er beregnet for de minste barna, men her er det også hjenetrim og oppgaver som er morsomme for voksne. Labyrinter, prikk til prikk, finn feil og morsomme matteproblemer er den typen oppgaver du finner i Disney-Mix. Illustrert med alle de klassiske figurene fra Andeby.

Disney-Mix - barnemateriell

Finn seks feil

To helt like bilder eller… For øyet ser de helt like ut, men ved nærmere ettersyn viser de seg å være ulike på flere punkter. Finn seks feil kan publiseres daglig eller ukentlig. Den kan plasseres på tegneseriesien eller på en barneside, eller den kan stå fritt for seg selv.

Barnemateriell - finn seks feil

Barnekryssord

Dette barnekryssordet er enkelt, illustrativt og morsomt. Barnkryssordet har mange små bilder som gjør det enda morsommere for barna å løse kryssordet. Kryssordet kan brukes på barnesider eller quiz-sider i avisen for publisering en gang per uke. Det passer inn på 3-4 spalter.

barnemateriell - barnekryssord

Skroll til toppen