quiz 20 spørsmål - materiale

20 spørsmål

20 spørsmål er en fast spalte med spørsmål/quiz med middels vanskelighetsgrad. Spørsmålene er beregnet på voksne og kan publiseres daglig eller ukentlig.

Quiz regnes av mange som en sosial aktivitet, og blir ofte brukt i ulike arrangementer for å skape fellesskapsfølelse og glede. Spørsmålene i en quiz kan handle om hva som helst. Vanlige kategorier er f.eks. historie, geografi, sport osv. Husk at quiz og oppgaver engasjerer, og bidrar til faste og fornøyde lesere. Leserne kan svare på spørsmål alene, sammen med venner eller lage en liten intern konkurranse i familien.

Det følger med et bilde til hver oppgave av 20 spørsmål, som har tilknytning til ett av spørsmålene. Oppgavene leveres med en bildefil i JPG-format og en ren tekstfil. Avisen kan dermed sette spørsmålene med sine egne fonter, og velge å publisere den som f.eks. en-spalter eller to-spalter. Spørsmålene kan publiseres daglig eller ukentlig. Dersom du ønsker, kan selvsagt spørsmålene publiseres som f.eks. 10 om dagen – dette bestemmer dere helt selv. Har du litt ekstra plass i avisen er quiz noe leserne vil sette pris på. Kontakt oss om du ønsker prøver tilsendt. Vi tilbyr også nettbaserte quiz. Ta en titt på et eksempel hos Vi over 60. Vi har også andre varianter av quiz til bruk på nett.

Skroll til toppen