horoskop - materiale

Horoskop – Humbug eller vitenskap?

Uenigheten er stor om horoskop og om stjernenes og planetenes stilling på himmelen kan påvirke begivenheter i menneskenes liv.

Tilhengere og motstandere er like skråsikre på hvem som har rett! En viktig innvending er at mulighetene for tolkning er så mange. Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskoper er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden. Det blir påstått at det skal fungere som et kart eller et skjema over et menneskes skjebne og som blir regnet ut gjennom forholdet mellom et menneskets fødselsdato, fødselstid og fødselssted.

De fleste mennesker har egenskaper som stemmer med tolkningene, hvem er ikke både systematisk og litt slurvete? Eller blid og fornøyd samtidig som man tidvis kan være både sur og gretten? Uansett – det vil alltid være enkelt å finne egenskaper som stemmer.

Våre horoskop gir seg ikke ut for å være “den evige sannhet”. Snarere en veiledning og tolkning av hva dagen eller uken kan bringe deg.

Er du nysgjerrig på hva fremtiden bringer? Bulls leverer horoskop for både daglig og ukentlig publisering. Det kan også benyttes på avisens nettsider. Hvis du ønsker å publisere horoskop, ta kontakt med Bulls og vi kan sende deg en prøve.

Skroll til toppen