Portalen i Moss Avis

Pauserommet i Moss Avis

Moss Avis styrker sitt digitale tilbud med en digital portal fra Bulls. De har valgt å kalle tjenesten for Pauserommet.

Avisen kjører en god blanding med morsom og utfordrende hjernetrim, som engasjerer leserne og får dem til å ønske å være der en stund lenger. I tillegg til klassiske oppgaver som kryssord og sudoku har avisen også tre morsomme og vanedannende spill. De har også valgt å kjøre de samme tegneseriene som de har i papiravisen i portalen.

Med dette produktet kan Moss Avis tilby «det lille ekstra» til kundene – og leserne liker det. Tallene tyder på at det er mange lesere som løser kryssord, spiller spill og løser sudoku.
Bulls spillportal er en fleksibel løsning, du velger selv innholdet du ønsker. Oppsettet tilpasses med avisen farger, og husk at den fungerer glimrende på en mobiltelefon!

I tillegg kan avisen selge annonser eller sponsorat slik at kostnaden dekkes inn av annonsører og samarbeidspartnere. Avisen er fornøyd med produktet. Hos Bulls er vi ikke overrasket; kryssord og hjernetrim har alltid engasjert og fortsetter å gjøre det til alle målgrupper.
Husk også at det er highscore og du kan utfordre en venn. Dette styrker engasjementet og leder til mer trafikk og flere abonnenter.

Du kan teste Pauserommet til Moss Avis på denne siden. (krever innlogging)

Skroll til toppen