Digitalt kryssord

Digitalt kryssord

Bulls tilbyr et digitalt kryssord, som oppdateres daglig med nye brett. Alt du trenger å gjøre er å lime inn en iFrame på siden du ønsker kryssordet, så går resten av seg selv.

Designet på kryssordet endres automatisk avhengig av hvilken enhet det spilles på. Om man løser kryssordet på en desktop eller tablet vises sidemenyer med ordhintene. Om det brukes på en håndholdt enhet som f.eks, en iPhone vil menyene vises for hvert enkelt ord som velges på brettet.

Kryssordet kommer med en arkivfunksjon, som gjør at brukerne kan løse kryssord fra flere dager bakover – dersom man har glemt det.

Når spillet er fullført, kan du utfordre en venn. Eller du kan registrere deg på highscore-listen. For høyest antall poeng, fullfør brettet så fort som mulig.

En av fordelene med digitale kryssord, er at det er mulig å få litt hjelp. Du kan avsløre en enkelt bokstav, du kan avsløre en helt ord eller du kan avsløre hele løsningen.

Vi kan levere digitale kryssord i alle størrelser fra 4×4 til 25×25 ruter, men vær oppmerksom på at lesbarheten på mobile enheter vil bli dårligere jo større kryssordet er. For mobil anbefaler vi en størrelse på mellom 6×6 og 11×11. Kryssordet kan selvsagt inkluderes som et av spillene i Portalen vi tilbyr.

Eksempel på Digitalt kryssord

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder
T 22 98 26 65 | M 922 53 303
E-post

Preben Jensen

Markedssjef
T 22 98 26 66 | M 913 25 754
E-post


Skroll til toppen