Digitalt lunchkryssord

Digitalt Lunchkryssord

Bulls er først i Norge til å tilby et digitalt lunchkryssord av typen “Clues-in-squares” (Nøkkelord i rutene) til norske aviser. Dette er den vanligste kryssordtypen i Norge – og nå er den også tilgjengelig digitalt.

Kryssordet oppdateres daglig med nye brett. Alt du trenger å gjøre er å lime inn en iFrame på siden du ønsker kryssordet, så går resten av seg selv.

Et digitalt lunchkryssord er laget med tanke på at det skal fungere optimalt både på mobil og desktop. Det er i middels vanskelighetsgrad, og akkurat passe stort. Slik at det kan løses f.eks. på bussen på vei til jobben.

Kryssordet kommer med en arkivfunksjon, som gjør at brukerne kan løse kryssord fra flere dager bakover – dersom man har glemt det.

Når oppgaven er fullført, kan du utfordre en venn. Eller du kan registrere deg på highscore-listen. For høyest antall poeng, fullfør brettet så fort som mulig.

En av fordelene med digitale kryssord, er at det er mulig å få litt hjelp. Du kan avsløre en enkelt bokstav, du kan avsløre en helt ord eller du kan avsløre hele løsningen.

Vi kan levere digitale kryssord i alle størrelser fra 4×4 til 25×25 ruter, men vær oppmerksom på at lesbarheten på mobile enheter vil bli dårligere jo større kryssordet er. For best mulig visning på mobile enheter leveres derfor Lunchkryssordet som 8×8 ruter. Kryssordet kan selvsagt inkluderes som et av spillene i Portalen vi tilbyr.

Eksempel på Digitalt Lunchkryssord

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder
T 22 98 26 65 | M 922 53 303
E-post

Preben Jensen

Markedssjef
T 22 98 26 66 | M 913 25 754
E-post


Skroll til toppen