Bestis med boklansering

Bestis med boklansering

Bestis med boklansering på Tilt, og Bulls var der for å feire sammen med Kenneth. Det ble feiret med kake, gode samtaler og masse hyggelige folk.

Boken inneholder 120 sider fullspekka med date-sabotasje, godlynt terging, sosiale blemmer og historier du garantert kjenner deg igjen i. Bestis handler om Marthe og Kenneth, to barndomsvenner i 20-åra som fortsetter å henge sammen til tross for flere belastende episoder med illojal oppførsel.

Nå, midt i 20-årene, deler de leilighet, med alle sosiale utfordringer det fører med seg. Vi snakker selvsagt solide mengder kose-mobbing, date-sabotasje, skremming og flausebilder på sosiale medier. Blant annet. Kenneth Larsen lar oss med sin delvis selvbiografiske serie ta del i deres spesielle vennskap, og gir oss nostalgiske og bittersøte barndoms- og tenåringsminner, actionfylte historier, pinlige episoder fra nåtiden og små glimt inn i alderdommen – der de fremdeles elsker å erte hverandre. Alt utført med Larsens sjarmerende og energiske strek. Finnes det egentlig noen grense for hva et vennskap skal tåle? Vi vet ikke svaret, men vi har det veldig morsomt mens vi leter.

Bestis har per i dag 120 000 følgere på Instagram, og Bulls distribuerer stripene til aviser som ønsker denne serie i sin avis. Ta kontakt med oss!

Relaterte innlegg

Skroll til toppen