Nemi - Sterk samling

Sterk Nemi samling fra Lise Myhre

Sterk Nemi samling og sterke streker fra Lise Myhre. «Drømmesvart» er en mørk og nydelig bok. For første gang samler diktene Lise Myhre har illustrert i tegneserieform. Med dikt av storheter som André Bjerke, Inger Hagerup, Tarjei Vesaas og mange fler. Lise Myhre lykkes langt på vei med å forene poesi og tegnekunst i en Nemi samling.

Nemi er en suksess uten sidestykke i den moderne tegneseriehistorien. I et land hvor goth-rockere ikke gjorde så mye vesen av seg har Nemi blitt en frontfigur, og har havnet på lister over de 100 viktigste nordmenn gjennom historien. Hun har også blitt kåret til den nest viktigste kulturpersonligheter av kvinner.

Selv om det meste i denne boken er skrevet av noen andre enn meg selv, føles det som noe av det mest personlige jeg har laget

Lise Myhre

Mektig opplevelse – På denne samlingen med helsider dykker Myhre ned i og filosoferer over de dystre sidene av livet. Blant annet gjennom tolkninger av andres dikt, som omsider er samlet mellom to stive, mørke permer.

Harald Fossberg, Aftenposten 

Boken vil være av interesse for Nemi-lesere, men den kan også være interessant som et tilgjengelig alternativ for lesere som ønsker å begynne å lese lyrikk.

LES MER HER: Aftenposten

Skroll til toppen