Ordvri wordle

Bulls lanserer Ordlek! – vår Wordle-versjon på norsk

Ordlek er en variant av det amerikanske spillet Wordle, som ble laget i slutten av 2021. Det har på kort tid blitt litt av et fenomen på nettet med millioner av brukere over hele verden. Nå tilbyr Bulls Wordle på norsk.

Endelig Wordle på norsk

Spillet ble lagt ut på nettet av Josh Wardle, som egentlig laget spillet til kjæresten sin, som var veldig glad i ordspill. Og ideen var egentlig bare å lage et spill som de to kunne kose seg med. Siden ble det delt med familie og venner. Og senere med resten av verden når The New York Times kjøpte spillet og publiserte det på sine nettsider.

Hvis du liker ordspill vil du elske Ordlek Spillet kombinerer det beste fra ordsøking og ordrelaterte spill, noe som gir en virkelig utfordrende og vanedannende opplevelse!

Hemmelig ord

Ordlek er Wordle på norsk. Spillet har likheter med TV-programmet Lingo, som mange kanskje husker. I Ordlek må spilleren finne ut hva det hemmelige ordet på fem bokstaver er. Spilleren får gjette hva ordet er opp til seks ganger. Når spilleren har skrevet inn et ord på fem bokstaver, får de vite om bokstavene er i det hemmelige ordet, og om de er på riktig plassering. For eksempel, om det hemmelige ordet er “KASTE”, og spilleren har skrevet inn ordet «SAKTE», vil bokstaven E bli fremhevet med grønn grafikk, og de resterende bokstavene blir fremhevet med gul grafikk. Om spilleren har skrevet inn et ord som ikke er et ord, er det ikke godkjent som et forsøk.

Det er kun ett tilgjengelig ord hver dag, som betyr at alle spillere forsøker å knekke den samme gåten hver dag. En spesiell ting med Ordlek er at du bare kan spille det én gang om dagen. Deretter må du vente sammen med alle andre Ordlek-spillere på at det kommer et nytt ord rundt midnatt.

Du kan teste ordlek på denne siden. Ta kontakt med oss om du ønsker å benytte spillet på dine nettsider.

Skroll til toppen