Juniorsudoku

Juniorsudoku

Barna vil også være med å løse sudoku. Vi tilbyr Juniorsudoku laget spesielt med tanke på barna. Oppgavene retter seg mot barn fra seks år og oppover, men kan også fungere som en introduksjon for voksne som ikke har løst sudoku før.

Juniorsudoku har seks tall i stedet for de tradisjonelle sudokuene, som har ni, som gjør den en del enklere å løse. Vi tilbyr også Juniorsudoku med bilder i stedet for tall eller med fargefelt i stedet for tall. Ta en titt på eksemplene under.

Avisen kan velge om de vil kjøre oppgavene med tall, bilder eller farger. Vi kan også levere en miks av de tre ulike oppgavetypene.

Sudoku er et perfekt tidsfordriv for barn! Det er morsomt og lærerikt, og det trener både logisk og kreativ tenking fra en tidlig alder. Sudoku stimulerer barnets mentale utvikling på flere måter. Det er også en morsom aktivitet å gjøre med barna.

Slik løser du Juniorsudoku

Alle de tomme feltene må fylles med et tall fra 1 til 6. Hver eneste rad og rekke må inneholde alle tall fra 1 til 6. Hvert storfelt på 3×2 felter må også inneholde alle tall fra 1 til 6. Ingen tall kan brukes mer enn én gang på en rekke, rad eller storfelt.

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder
T 22 98 26 65 | M 922 53 303
E-post

Preben Jensen

Markedssjef
T 22 98 26 66 | M 913 25 754
E-post


Skroll til toppen