Lagunen

Lagunen

Velkommen til Lagunen, en undervannsverden som er langt større enn akvariet hjemme i hverdagsrommet! Jim Toomey skapte Sherman´s Lagoon i 1991.

Serien hadde surret i hodet til Toomey mens han jobbet som designer og serieskaper i Alexandria Journal på hjemstedet sitt. Handlingen er hovedsaklig lagt til en lagune. Rene himmelriket for en tegneserieskaper med sin enorme artsrikhet av fisker og andre undervannsdyr i alle former og farger. Det er bare fantasien som setter grenser, noe som Jim benytter fullt ut!

Ut ifra hans store interesse for haier skapte han Sherman, lagunens hersker. Sherman er veldig glad i mat men er en ganske mislykket jeger, noe som gjør at han er ganske ensidig i kosten som for det meste består av biter fra surfingbrett og svømmeføtter. I Shermans nærmeste vennekrets finner vi skilpadden Fillmore som er lagunens sladrehank og eremittkrepsen Hawthorne som stadig er på jakt etter en ny bolig og hvis favorittsyssel er å se sport på TV! For noen år siden kom Megan til lagunen og ble konen til Sherman, en dame som vet hva hun vil og holder Sherman på plass.

Ønsker du å publisere denne serien, eller vil ha prøver tilsendt? Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Sherman’s Lagoon

facebook.com/shermanslagooncartoon

© King Features Syndicate/distr. Bulls

Eksempler på Lagunen

Kontakt oss

Henrik Melsom Bøe

Daglig leder
T 22 98 26 65 | M 922 53 303
E-post

Preben Jensen

Markedssjef
T 22 98 26 66 | M 913 25 754
E-post


Rull til toppen